/ - PHOTO BY ELSA OLOFSSON ON UNSPLASH
07/06/2022 u 13:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Реализована акција „Fortress“: У Тивту на удару полиције дилери дроге

Укупно су поднијете три кривичне пријаве против три особе због сумње да су извршиле кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога

Припадници Управе полиције су јуче у Тивту реализовали акцију кодног назива „Fortress“ усмјерену на сузбијање уличне продање наркотика на подручју општине Тиват. 

-Полиција је јуче, по наредби судије за истрагу Вишег суда у Подгрици, извршила претрс стана и других просторија које користи А.Е. (48) из Подгорице.  Криминалистичком обрадом полиција је дошла до сумње да је А.Е. у дужем временском периоду, а у више наврата на подручју Тивта, Котора и Подгорице стављао у улични промет опојну дрогу хероин- наводе из Управе полиције.

Он је по налогу државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Подгорици лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. 

-Током трајања акције „Фортресс“ службеници Управе полиције су извршили седам заплијена опојне дроге хероин укупне тежине 273 грама као заплијену једног килограма смјеше за увећање масе. Укупно су поднијете три кривичне пријаве против три особе због сумње да су извршиле кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, док су против четири особе поднијете прекршајне пријаве због извршених прекршаја из Закона о спречавању злоупотребе дрога- наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:17