/ REGIONALNI RONILACKI CENTAR BIJELA -потрага
06/12/2021 u 10:17 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рониоци и данас трагају за женом: Снимљен тренутак несреће?

Претраживање дна ријеке је мукотрпно, али наши рониоци неодустају, казао је за портал Дан директор Регионалног ронилачког центра Бијела Веско Мијајловић

Рониоци Регионалног ронилачког центра Бијела и данас настављају потрагу за страдалом Никшићанком, врше претрагу ријеке Зете од насеља Вир па низводно. Он је у четвртак поподне упала у ту ријеку. Како незванично сазнаје портал Дан, одређена камера је снимила догађај несреће. Према истим информацијама, женаска особа се оклизнула и упала у ријеку.

Трагедије које упозоравају: Скок у хладну воду кобан, доводи до колапса и смрти

- Ријека је врло брза, набујала услед обилних падавина и слаба је видљивост. Претраживање дна ријеке је мукотрпно, али дајемо све од себе, наши рониоци не одустају - казао је за портал Дан директор Регионалног ронилачког центра Бијела Веско Мијајловић.

Како је јуче казао Данило Миjаjловић из РРЦБ, рониоци су почели са претрагом риjеке Зете у циљу проналаска женске особе.

image
REGIONALNI RONILACKI CENTAR BIJELA - потрага

- Услови роњења су веома тешки jер jе риjека усљед обилних падавина набуjала и излила се изван корита, што нам додатно отежава претрагу.  У претрази су учествовала два тима ронилаца коjи су претраживали око 1.000 метара дужине риjечног корита. У потрази нам помажу никшићки ватрогасци коjи од jуче претражуjу површински дио са своjим чамцима- казао је Миjаjловић.

Како је недавно казао за портал „Дана“ казао командир Службе заштите и спасавања Славко Тадић мјештанка Вира, из за сада неутврђених разлога, упала је у Зету у непосредној близини своје куће. Како смо тада сазнали, није у питању самоубиство већ несрећан случај, а Никшићанка у тренутку када је упала у набујалу ријеку била је сама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:51