/ илустрација - фото: Твитер УП
02/07/2021 u 14:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Саобраћајна незгода у мјесту Мијатово Коло

Дошло је до контакта између возила “шкода” којим је управљало З.М. из правца Рибаревина у правцу Мојковца и возила “мерцедес” којим управљало М.В.

У мјесту Мијатово Коло, општина Бијело Поље, догодила се саобраћајна незгода око 12,50 часова, у којој је дошло до контакта између путничког возила “шкода” којим је управљало З.М. из правца Рибаревина у правцу Мојковца и путничког возила марке “мерцедес” којим управљало М.В.

- Том приликом једно лице је задобило тјелесне повреде. Увиђај је обављен у присуству дежурног тужиоца, вјештака саобраћајне струке и овлашћених полицијских службеника Управе Полиције ЦБ Бијело Поље- саопштено је из Основног тужилаштва Бијело Поље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

<p>Полицијаска управа Београда</p>

МУП Србије до детаља описује како су контролисали сина Здравка Кривокапића - Припадници Полицијске управе за град Београд не знају и не треба да знају да ли је на нашој територији син предсједника Владе Црне Горе, нити да ли има обезбјеђење. Ни један припадник МУП-а Србије такође не контролише кретање чланова породице Кривокапић и њиховог обезбеђења. Нити имамо ту жељу, нити имамо то право - каже се у саопштењу МУП-а Србије

11. septembar 2021 15:54