У удесу теже повријеђена седмогодишња дјевојчица / - Милован Нововић
31/07/2021 u 16:52 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Саобраћајна незгода у Затону код Бијелог Поља, петоро повријеђено

Тешко је повријеђена седмогодишња дјевојчица С.Г., док је четворо лица, од којих и једногодишња беба, лакше повријеђено

У саобраћајној незгоди која се данас око 14.30 сати догодила у мјесту Затон, на магистралном путу Рибаревине-Беране, тешко је повријеђена седмогодишња дјевојчица С.Г., док је четворо лица, од којих и једногодишња беба, лакше повријеђено. До судара је дошло између аута марке "форд" (БП БЈ 425), за чијим воланом се налазила М.Г. из Затона, а на задњем сједишту је било њено двоје малољетно дјеце, са аутом марке "цитроен" (ПГ ФЛ 576), којим је управљао В.В. из Берана. Поред њега као сапутник се налазила и Ј.В.

Увиђај су обавили основни државни тужилац из Бијелог Поља Љубица Цаковић, вјештак саобраћајне струке Миленко Чабаркапа и службеници Центра безбједности Бијело Поље. Током трајања увиђаја, са обје стране магистрале су се створиле километарске колоне.

Према ријечима др Кенана Еровића, иначе директора Опште болнице у Бијелом Пољу, сви повријеђени су ван животне опасности и задржани на испитивањима и снимањима.

- Тешке повреде је задобила седмогодишња дјевојчица, којој је сломљена рука, а за остале се у овом тренутку не можемо изјаснити, иако по прелиминарним резултатима нијесу повреде теже природе - каже др Еровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:57