/ - FOTO: DS
12/07/2022 u 09:37 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Saobraćajna nesreća kod Sozine: Povrijeđena jedna osoba

Do nezgode je došlo na prostoru između tunela „Raš“ i „Sozina“. Njegova saputnica B.S. (27) prošla je bez povreda

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u šest časova povrijeđen je  Ž.S. (31) iz Priboja. Do nezgode je došlo na prostoru između tunela „Raš“ i „Sozina“. Njegova saputnica B.S. (27) prošla je bez povreda.

Kako saznajemo, u udesu je učestvovalo jedno vozilo. Mladić i djevojka su transportovani u Opštu bolnicu Bar. Prema riječima direktora Opšte bolnice Bar, dr Igora Karišika, Ž.S. ima prelom butne kosti.

U Crnoj Gori se, u posljednja 24 sata, dogodila 21 saobraćajna nezgoda, u kojima su dvije osobe poginule, a četiri teže povrijeđene. Iz Operativno-komunikacionog centra (OKC) Uprave policije kazali su da su u saobraćajnim nezgodama lakše povrijeđene četiri osobe.

U Kotoru se dogodilo šest saobraćajnih nezgoda, u Podgorici i Ulcinju po četiri, u Herceg Novom dvije. Po jedna saobraćajna nezgoda je evidentirana u Mojkovcu, Plavu, Nikšiću, Pljevljima i na Cetinju.

Policija je izdala 401 nalog za uplatu novčanih kazni i podnijela 27 prekršajnih prijava. Iz OKC-a su kazali da su oduzeta dva para registarskih tablica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:33