Данило Шарановић / - Демократе
14/10/2021 u 12:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шарановић на Твитеру: Који је члан менаџмента допустио да улазак балканским касапима?

Да ниjе случаjно Зоран Лазовић коjи нас jе убjеђивао да Беливук и Миљковић ниjесу било каква опасност по Црну Гору и њене грађане, казао је посланик Демократа

Посланик Демократа, Данило Шарановић на Твитеру је прокоментарисао хапшење неколико полицијских службеника због злоупотребе службеног положаја, јер су како се сумња према налогу бившег менаџмента полиције укинули забрану уласка у Црну Гору, Вељку Беливуку, познатијем као Веља Невоља и Марку Миљковићу који су осумњичени за више убистава на територији Црне Горе и Србије.

Шарановић је истакао да је важно само да поново не испустимо суштину, а суштина ниjе у томе коjи jе полициjски службеник технички извршио наредбу и у систему скинуо забрану уласка у Црну Гору Вељку Беливуку и Марку Миљковићу.

– Суштина jе коjи члан менаџмента, односно помоћник директора Управе полициjе, jе наредио да се скине забрана уласка балканским касапима. Да ниjе случаjно Зоран Лазовић коjи нас jе убjеђивао да Беливук и Миљковић ниjесу било каква опасност по Црну Гору и њене грађане. Само добронамjерна сугестиjа надлежним државним органима да дођемо до суштине – поручио је Шарановић на Твитеру.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 01:30