Danilo Šaranović / - Vlada
22/11/2023 u 18:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šaranović: Rolović prvi radni dan kao šef policije na jugu počeo konkretnim rezultatima

Imenovanje Rolovića je odraz čvrstog opredjeljenja da će budući rad Ministarstva unutrašnjih poslova značiti samo jedno – profesionalizam, odlučnost i neselektivnost = konkretni rezultati u borbi protiv kriminala, kazao je Šaranović

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović pohvalio je jutrošnju akciju hapšenja sprovedenu od strane tivatske policije, kojom je rukovodio Petar Rolović, policijski inspektor koji je jutros imenovan za novog načelnika Regionalnog centra bezbjednosti Jug.

Imenovanje Rolovića je odraz čvrstog opredjeljenja da će budući rad Ministarstva unutrašnjih poslova značiti samo jedno – profesionalizam, odlučnost i neselektivnost = konkretni rezultati u borbi protiv kriminala, dodao je u saopštenju.

- Rolović je prvi radni dan kao šef policije na jugu počeo konkretnim rezultatima, lišavanjem slobode dva službenika ODT u Kotoru, zbog sumnje u izvršenje krivičnog djela odavanje službene tajne - istakao je Šaranović.

image

Petar Rolović

- FOTO: MUP

Kako navodi, od Rolovića, policijskog inspektora koji je nagrađivan za najboljeg policajca u Tivtu, ali i nosioca odlikovanja Centra za sprovođenje zakona u Jugoistočnoj Evropi za izuzetan lični doprinos borbi protiv međunarodnog kriminala, očekujemo da bude predvodnik u punoj revitalizaciji rada policije na jugu. 

- Kroz implementaciju principa transparentnosti težimo da građanima približimo rad Ministarstva unutrašnjih poslova, a vjerujemo da je jedan od najboljih načina za to upravo predstavljanje novih kadrovskih rješenja. Kako smo i zacrtali, nastavljamo sa postavljenjima dokazanih profesionalaca na važne pozicije unutar policijske organizacije - zaključio je u saopštenju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. februar 2024 23:19