Dritan Abazović (TVCG)
17/09/2021 u 18:47 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Саслушан осумњичени за пријетње Абазовићу, одређено тужилачко задржавање

На Цетињу је по налогу надлежног тужиоца лишен слободе М.В. (41), за којим је полиција трагала, а којем се на терет ставља кривично дјело угрожавање сигурности

Тужилац Основног државног тужилаштва Цетиње, након саслупања одредио је тужилачко задржавање до 72 сата за  М.В. (41), за којем се на терет ставља кривично дјело угрожавање сигурности. Он се сумњичи да је пријетио потпредсједнику Владе Црне Горе Дритану Абазовићу.

Цетиње: Ухапшена особа за којом је трагала полиција због пријетњи и увреда Абазовићу

-На Цетињу је по налогу надлежног тужиоца лишен слободе М.В. (41), за којим је полиција трагала, а којем се на терет ставља кривично дјело угрожавање сигурности. Он се сумњичи да је пријетио потпредсједнику Владе Црне Горе Дритану Абазовићу- саопоштено је данас из Управе полиције.

Он је 14. септембра испред зграде Општине, током трајања сједнице, упућивао пријетње и увреде потпредсједнику Владе Дритану Абазовићу-наводе из Управе полицје.

Осим тога, због кривичног дјела напад на службено лице у вршењу службене дужности на Цетињу је лишена слободе једна особа.

-Сумња се да је Д.И. (23) извршио наведено кривично дјело у улици Пете пролетерске бригаде, приликом непријављеног јавног окупљања грађана 5. септембра на Цетињу, на начин што је каменицама и другим предметима гађао полицијске службенике, а којом приликом је један од припадника Управе полиције задобио повреде-наводе из Управе полиције.

По налогу поступајућег тужиоца у Основном државном тужилаштву на Цетињу Д.И. је лишен слободе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 01:36