управа полиције / - дан
05/02/2022 u 13:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Саслушана једна особа због пријетњи Бечићу и Копривици

Из полицију поручују да су у току даље полицијско – тужилчке активности на том случају

Поводом пријетњи преко друштвених мрежа, које су упућене предсједнику Скупштине Алекси Бечићу и посланику Демократа Мому Копривици, подгоричка полиција је идентификовала једну особу од кога су прикупљена обавјештења, саопштено је Телевизији Црне Горе из Управе полиције.

Како наводе о томе је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици. Из полицију поручују да су у току даље полицијско – тужилчке активности на том случају.

- Предсједник Скупштине Алекса Бечић је штићена личност сходно Одлуци о одређивању личности, објеката и простора које обезбјеђује Управа полиције, те се њему у складу са тим пружа двадесетчетворочасовно обезбјеђење - саопштено је из Управе полиције.

Поред тога из Управе полиције је за ТВЦГ саопштено да посланици СДП-а Драгињи Вуксановић Станковић није додијељено обезбјеђење сходно Одлуци о одређивању личности, објеката и простора које обезбјеђује Управа полиције, већ се, како наводе, до окончања поступка “провјере навода и информација о постојању пријетње предузимају превентивно – оперативне активности”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:21