video snimak / - PODGORIčKI VREMEPLOV
22/02/2023 u 15:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Savjet za građansku kontrolu rada policije: Brđanin da se izjasni povodom incidenta na graničnom prelazu

Na snimku je očigledno neprofesionalno postupanje što je Uprava policije samostalno trebala da prepozna, osudi i izvini se građaninu i javnosti, nezavisno u odnosu na pokrenute postupke, navode iz Savjeta

Savjet za građansku kontrolu rada policije, po sopstvenoj inicijativi, provjeriće postupanje policijskih službenika Sektora granične policije i tim povodom je zatražio izjašnjenje direktora Uptrave policije, saopštio je advokat, predsjednik Savjeta Zoran Čelebić.

- Od direktora Uprave policije Zorana Brđanina je zatraženo da se izjasni i o tome koje su tačno mjere i radnje preduzete u odnosu na ovaj incident za koji je, inače, Uprava policija saznala 15.01.2023. godine, da li je povodom istog konsultovan nadležni državni tužilac i da li su policijski službenici koji se dovode u vezu sa očigledno neprofesionalnim postupanjem, do daljnjeg, udaljeni iz službe - naveo je u saopštenju.

Na snimku je očigledno neprofesionalno postupanje što je Uprava policije samostalno trebala da prepozna, osudi i izvini se građaninu i javnosti, nezavisno u odnosu na pokrenute postupke, zaključeno je u saopštenju.

(VIDEO) Snimak o agresivnom postupanju policajca star i ranije procesuiran

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 10:33