Aleksandar Mijajlović, privođenje / - LAZAR RUZIC
21/02/2024 u 13:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SDT: Ekipi iz "Granda" zadržavanje do 72 sata

Do hapšenja Aleksandra Mijajlovića i ostalih došlo nakon višemjesečne istrage Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i EUROPOL-a

Specijalni tužilac Miroslav Turković odredio je zadrzavanje do 72 sata za osmoricu uhapšenih koji se sumnjiče za za više krivičnih djela uključujući šverc cigareta, dok je tužilac Siniša Milić donio isto rješenje za još tri osobe.

Riječ je o dva predmeta iz nadležnosti SDT-a a u okviru kojih je za dva dana uhapšeno 11 osoba, navodi se u saopštenju Specijalnog državnog tužilaštva.

(VIDEO) Mijajloviću određeno tužilačko zadržavanje, negirao krivicu

Nakon višemjesečne istrage Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i EUROPOL-a, prije dva dana je sprovedena akcija hapšenja 11 osoba. Pored podgoričkog biznismena Aleksandra Mijajlovića uhapšeni i Dejan Jokić, Golub Vojinović, Radoje Rabrenović, Dragan Backović i Mirko Mijušković.

Mijajlović i još šestorica jutros na saslušanju kod specijalnog državnog tužioca

Takođe, policija je obavila pretres stana Mijajlovića u Podgorici, i oduzela mu i sva vozila.

Specijalno državno tužilaštvo odredilo je pritvor do 72 sata podgoričkom biznismenu Aleksandru Mijajloviću i još petorici osumnjičenih koji su juče uhapšeni zbog sumnje da su učestvovali u stvaranju kriminalne organizacije i šverca cigareta. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 04:48