/ - POLICIJA (FOTO: UPRAVA POLICIJE)
19/06/2023 u 22:47 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SDT odredilo tužilačko zadržavanje za svih pet osumnjičenih za šverc cigareta

Prema nezvaničnim saznanjima, ova akcija je nastavak ranijih aktivnosti koje se tiču otkrivanja krijumčarenja najmanje 40 šlepera cigareta

Spcijalni državni tužilac odredio je tužilaćko zadržavanje za svih pet lica uhapšenih  danas u akciji povodom sumnje da su počinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i šverc cigareta. Uhapšeni su M.S., M.M., R.M.,Đ.Lj. i R.Đ.

U akciji SPO uhapšeno pet osoba osumnjičenih za šverc cigareta

-Državni tuzilac je saslušao svih pet lica lišenih slobode,u svojstvu osumnjičenih, za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, krijumčarenje i nedozvoljena trgovina, u prisustvu izabranih branilaca i odredio im je zadržavanje 72 časa od časa lišenja slobode- naveo je državni tužilac i portaprol SDT-a Vukas Radonjić.

Podsjećamo, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva jutros su pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) uhapsili pet osoba koje se sumnjiče za umješanost u šverc cigareta. 

Pretresi su sprovedeni u više crnogorskih gradova. Uhapšeni se sumnjiče za krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije u sticaju sa krijumčarenjem cigareta.

Prema nezvaničnim saznanjima, ova akcija je nastavak ranijih aktivnosti koje se tiču otkrivanja krijumčarenja najmanje 40 šlepera cigareta, švercovanih u dvogodišnjem periodu - od početka 2019. do novembra 2020. godine.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 01:23