dejan perunicic privodjenje u sdt / - SRDJAN BOLJEVIC
22/10/2021 u 12:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СДТ: Перуничић се изјаснио на све наводе из кривичне пријаве и одговарао на питања тужиоца

Главни специјални тужилац Миливоје Катнић рекао је нa jучерашwоj конференциjи да ће се утврдити ко је користио материјал снимљен прислушним уређајима

Из Специјалног државног тужилаштва огласили су се поводом данашњег саслушања бившег челника АНБ-а Дејана Перуничића поводом случаја прислушкивања Главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића.

(ФОТО) Дејан Перуничић саслушан у СДТ, пуштен да се брани са слободе

-Због интересовања више медија обавјештавамо јавност да је у предмету Специјалног државног тужилашва формираном против Д.П., поднијета кривична пријава због кривичног дјела злоупотреба службеног положаја, а наведено лице је лишено слободе, и у законском року 22.10.2021.године приведено на саслушање у Специјалном државном тужилаштву, у својству осумњиченог. Приликом изношења одбране осумњичени се изјаснио на све наводе из кривичне пријаве и одговарао на питања специјалног тужиоца, па је након саслушања оцијењено да нема законских основа у смислу чл.175 Законика о кривичном поступку, за задржавање наведеног лица-наводе у саопштењу из СДТа.

Подсјећамо, Перуничић је осумњичен за злоупотребу службеног положаја а СДТ ће утврдити да ли има везе са  прислушкивањем канцеларије тужиоца Миливоја Kатнића.

Главни специјални тужилац Миливоје Катнић рекао је нa jучерашwоj конференциjи  да ће се утврдити ко је користио материјал снимљен прислушним уређајима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 06:20