Andrija Mandić / - SKUPšTINA/ SCREENSHOT
28/02/2024 u 15:21 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SDT pokrenulo izviđaj: Utvrđuje da li je Mandić isticanjem trobojke zloupotrijebio službeni položaj

DPS je ranije SDT-u podnio krivičnu prijavu protiv Mandića zbog isticanja trobojke u skupštinskom kabinetu. Tu prijavu su potpisala 22 poslanika Parlamenta od ukupno 81

Specijalno državno tužilaštvo pokrenulo je izviđaj u kojem ispituje da li je  predsjednik Skupštine Andrija Mandić isticanjem zastave  trobojke u svom kabinetu zloupotrijebio službeni položaj. To je za portal Dan potvrdio specijalni državni tužilac i portparol SDT Vukas Radonjić.

(VIDEO) Nikolić: Predata inicijativa za smjenu Mandića, Skupština nije bila dom svih građana

Kako je Radonjić naveo za portal Dan, izviđaj je pokrenut na osnovu  krivične prijave protiv predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića, koju su 15. februara predali klubovi poslanika Demokratske partije socijalista (DPS), Socijaldemokrate Crne Gore (SD), Demokratske unije Albanaca (DUA) i Hrvatske građanske inicijative (HGI).

Nikolić najavio krivičnu prijavu; Mandić: Čemu tolika mržnja prema trobojci

Podsjećamo, DPS je ranije SDT-u podnio krivičnu prijavu protiv Mandića zbog isticanja trobojke u skupštinskom kabinetu. Tu prijavu su potpisala 22 poslanika Parlamenta od ukupno 81.

PES odbacio inicijativu DPS-a o razrješenju Mandića

Mandić se juče sastao sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom zbog čega su negodovali iz opozicije, a ispred Skupštine grupa građana je organizovala protest.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:04