Advokat i oštećeni ispred suda / - ŽELJKA BOJANIć
11/12/2023 u 09:56 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Simović: Policija smješta Vujačiću, on nema veze sa planiranjem napada na mene

Podsjećamo, policija je juče uhapsila Blaža Pejovića (34), Vukana Vujačića (28) i Vlada Vulićevića (28), osumjičene za pokušaj ubistva na Cetinju

Gojko Simović, koji je prema navodima istrage bio meta napada u septembru, u svojstvu oštećenog dao je iskaz Višem državnom tužilaštvu.

On je naveo da Vukan Vujačić, koji je jedan od uhapšenih, je njegov prijatelj i da nije tačna konstatacija Tužilaštva da mu je on pripremao napad.

Njegov pravni zastupnik Stefan Jovanović kazao je da je Simović kod tužioca naveo da se u ovom slučaju policija smješta Vukanu Vujačići.

- Ja ću citirati mog klijenta koji je kod tužioca kazao da se očigledno radi o namještaljci policije i da je on ubjeđen da Vukan Vujačić nema nikakve veze sa tim, jer sa porodicim Vukana Vujačića je u prijateljskim, kumovskim odnosima. Moj klijent je izjavio da je sramotno šta s eradi porodici Vujačić - izjavio je advokat Jovanović.

On je istakao da je njegov klijent rekao sa ako su Vukana Vujačića uhapsili za pripremanje napada na njega, da au onda i njega trebali da uhapse, jer tvrdi da Vujačić nema veze sa tim.

Podsjećamo, policija je juče uhapsila Blaža Pejovića (34), Vukana Vujačića (28) i Vlada Vulićevića (28), osumjičene za pokušaj ubistva na Cetinju. Pejović i Vulećević, prema evidenciji Policije, bliski su škaljarskom klanu. Vujačić se ranije dovodio u vezu sa licima koja su bliska kavačkom klanu.

Prema saopštenjima nadležnih, sumnja se da su oni 13. septembra ove godine postavili improvizovanu eksplozivnu napravu velike razorne moći pod vozilo "Tojota Rav 4", vlasništvo Gojka Simovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 15:59