/ ФОТО: НЕЗАВИСНЕ НОВИНЕ
27/10/2021 u 15:20 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шкаљарац изручен ЦГ: Осумњичен за тешко убиство путем подстрекавања и помагања

Подсјећамо, М.Б. лишен слободе у Босни и Херцеговини 18. јула 2021. године по међунаордној потјерници расписаној од НЦБ Подгорица

Милош Божовић, који је у евиденцији полиције означен као наводни припадник шкаљарског клана, изручен је из БиХ Црној Гори.

(ВИДЕО) Полиција у БиХ спровела шкаљарца Божовића у Сарајево

-Данас је извршена екстрадиција лица које се потражује по међународној потјерници наше државе из Босне и Херцеговине у Црну Гору.  Извршена је екстрадиција М.Б. (37) из Никшића који се потражује ради вођења кривичног поступка због кривичног дјела тешко убиство путем подстрекавања и помагања-наводе из Управе полиције.

Ухапшен припадник "шкаљарског клана" заjедно са функционером МУП РС

Он је оптужен да је 2019. године у Никшићу заједно са А.М. умишљајно подстрекао В.Л. да из користољубља лиши живота Р.В. а такође му је и помогао у извршењу кривичног дјела тешко убиство.

Спроводећи циљану потрагу надлежне службе Управе полиције су у овом предмету размјењивале информације са надлежним органима Босне и Херцеговине и другим земљама.

Подсјећамо, М.Б. лишен слободе у Босни и Херцеговини 18. јула 2021. године по међунаордној потјерници расписаној од НЦБ Подгорица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 17:11