/ Далибор Медојевић FOTO: IVAN PETROVIC-IPE
11/03/2022 u 09:38 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Службенику полиције одређен притвор: Медојевић осумњичен да је сарађивао са шкаљарцима

СДТ је дошао до сумње да је Медојевић путем Скај апликације комуницирао са вођама шкаљараца. Он је то изричито негирао

Полицијски службеник Далибор Медојевић саслушан је јутрос у подгоричком Вишем суду, код судије за истрагу Сузане Мугоше. Њему је након тога одређен истражни притвор до 30 дана. 

Као што је портал Дан раније писао, Медојевић је прије пар дана ухапшен по налогу Специјалног државног тужилаштва у склопу истраге у којој се сумњичи да је сарађивао са члановима шкаљарског клана.

Он је пред судијом поновио одбрану коју је изнио и пред Специјалним државним тужилашптвом, у којој је негирао наводе истраге којима се он терети.

Суд је, како сазнајемо, Медојевићу одредио пртивор због опасности од бјекства а одбио је предлог СДТ-а да притвор буде одређен и због опасности од понављања кривичног дјела.

СДТ је дошао до сумње да је Медојевић путем Скај апликације комуницирао са вођама шкаљараца. Он је, према сумњама истражних органа, њима одавао информације о истрагама које су иснпектори водили против њих. Та комуникација се, према сазнањима СДТ-а, одвијала преко поменуте криптоване комуникације.

Медојевић негирао кривицу: Тврди да "скај" комуникација, коју је предочило СДТ, није његова

Подсјећамо, Медојевић је, на саслушању у Специјалном државном тужилаштву, негирао везу са особама које су у евиденцији полиције означени као сарадници и припадници шкаљарског клана. Он је тада рекао да комуникација коју је СДТ предочило није његова.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 00:59