/ - IVAN PETROVIC-IPE
30/01/2023 u 08:56 h
Vojka DamjanovićVojka Damjanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Snežana Jović ostaje u pritvoru: Odbili jemstvo od 236.000 eura

Od dvanaest optuženih u ovom predmetu, u pritvoru su samo Jović i bivši predsјednik Privrednog suda Blažo Jovanić, kome je sud takođe odbio jemstvo u nekretninama vrijedno 630.000 eura

Viši sud odbio je jemstvo od 236.000 eura u nekretninama koje je ponudila advokatica Snežana Jović kako bi se sa slobode branila od optužbi da je kao stečajna upravnica zloupotrebljavala službeni položaj u stečajnim postupcima koji su vođeni pred Privrednim sudom.

Od dvanaest optuženih u ovom predmetu, u pritvoru su samo Jović i bivši predsјednik Privrednog suda Blažo Jovanić, kome je sud takođe odbio jemstvo u nekretninama vrijedno 630.000 eura.

Pored Jovanića i Jović, optužnicom su obuhvaćeni i stečajni upravnici Saša Zejak, Sanja Lješković, Ranko Radinović i Sreten Mrvaljević, vlasnici firmi za obezbjeđenje Pavić Globarević, Stana Čelebić i Darko Perović, procjenitelji Omer Markišić i Dejan Golubović i vlasnici kompanije „Ogimar“ Danijela i Dušan Laković.

Optužnicom su obuhvaćene i kompanije „Titan sekјuriti“ d.o.o. Podgorica, „Sekјuritas Montenegro“ d.o.o. Podgorica, „Top fors sistem“ d.o.o. Nikšić i „Ogimar“ MNE“ d.o.o. Podgorica. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:40