/ - СНП
27/04/2022 u 12:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Процесуирате све који пријете бомбама дјеци и грађанима

Невјероватно је да се у кратком периоду оваква ситуација понавља, а да немамо одговор од надлежних органа о чему се ради и зашто још увијек нико није процесуиран тим поводом, наводе из СНП-а

Социјалистичка народна партија Црне Горе позива надлежне институције, прије свих Управу полиције и Агенцију за националну безбједност, да учине све како би се пронашли и процесуирали они који су још једном узбунили јавност дојавама о бомбама у школама у већем броју црногорских градова, као и у зградама општина Никшић, Бар, Бијело Поље, Беране и Тиват, наводи се у саопштењу.

- Изражавамо дубоку забринутост због ових дешавања, нарочито зато што се поново пријети нашој дјеци и што им се онемогућава сигуран боравак у образовним установама. Невјероватно је да се у кратком периоду оваква ситуација понавља, а да немамо одговор од надлежних органа о чему се ради и зашто још увијек нико није процесуиран тим поводом.

Дјеца су нешто најсветије и највредније што имамо и не смијемо дозволити да њихов мир и безбрижност буду било чиме нарушени - наводе из СНП-а.

Истичу да црногорско друштво мора пронаћи снагу и начин да одговори на ове и сличне изазове и да заштити сваког грађанина, а посебно најмлађе.

- Зато позивамо надлежне органе да дају свој пуни допринос како бисмо изградили сигурно друштво у којем оваква дешавања више неће бити могућа - наводи се у саопштењу СНП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 09:09