Milojko Spajić / -EVROPA SAD
05/06/2023 u 18:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić: Do Kvon uhapšen zahvaljujući meni i svjetski poznatim članovima blokčejn zajednice

Do Kvon je prevarant koji je prevario milione ljudi, uključujući i moje prijatelje i kompaniju u kojoj sam radio, kada smo još rane 2018. investirali u ovaj projekat, zbog čega smo imali i posebnu satisfakciju da ga prijavimo čim smo saznali da se krije u Crnoj Gori, a da ga privatni avion čeka da ide u Dubai, kazao je Spajić

Članovi blokčejn zajednice koje sam doveo u Crnu Goru da razvijamo IT tehnologiju i projekte u Crnoj Gori, prijavili su Do Kvona ministru Filipu Adžiću, čim smo saznali da je u Crnoj Gori, jer je on jedan od ljudi koji su svojom prevarom bacili sjenku na cijelu kripto zajednicu, kazao je Milojko Spajić, lider Pokreta Evropa sad (PES).

- Do Kvon je prevarant koji je prevario milione ljudi, uključujući i moje prijatelje i kompaniju u kojoj sam radio, kada smo još rane 2018. investirali u ovaj projekat, zbog čega smo imali i posebnu satisfakciju da ga prijavimo čim smo saznali da se krije u Crnoj Gori, a da ga privatni avion čeka da ide u Dubai - kazao je Spajić.

Navodi da je zajedno sa premijerom Abazovićem i ministrom Adžićem nakon toga i posjetio te savjesne članove iz blokčejn zajednice, na kampu koji su organizovali u Crnoj Gori, a koji je okupio najpoznatije i najbolje stručnjake iz sektora IT, biotehnologije i blokčejna.

- O ovom scenariju obaviješteni smo još prije par nedelja, da će pokušati da povežu nas i Do Kvona, a jedina veza je da je sve nas prevario i da smo ga sa zadovoljstvom prijavili da ne pobjegne iz Crne Gore, u koju je misteriozno ušao.

Upravo zbog ovakvih situacija smo i inicirali donošenje zakona da bi zaštitili potrošače od prevara, a omogućili rad poštenim članovima zajednice istakao je lider PES-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. septembar 2023 22:53