/ HAPŠENJE JEDNOG OD OSUMNJIČENIH - FOTO: žELJKA BOJANIć
13/04/2023 u 14:21 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) SDT pretreslo kuću u kojoj su ubijeni Hodžić i Spahić, izuzeti novi tragovi

Prema ranijim navodima istrage, navodno su renoviranjem kuće osumnjičeni pokušali da sakriju tragove zločina

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva danas je ponovo izvršen pretres kuće kod Spuža za koju se sumnja da je mjesto u kojem su ubijeni Damir Hodžić i Adis Spahić, saznaje nezvanično portal Dan od izvora bliskog istrazi. Nakon pretresa izuzeti su novi tragovi. Uhapšeni su B.G. , D.GD.P. i M.N.

- Po nalogu Specijalnog državnog tužilastva Specijalno policijsko odjeljenje je lišilo slobode B.G., D.G.,D.P. i M.N., i podnijće krivičnu prijavu protiv njih i još protiv S.K., koji je u pritvoru u drugom predmetu, i D.P. i N.K., koji su u bjekstvu, zbog osnova sumnje da su B.G.,D.G.,D.P.,S.K.,D.P. i N.K. učinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, teško ubistvo u saizvršilastvu, a M.N. stvaranje kriminalne organizacije i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a povodom lišenja života oštecenih A.S. i D.H., u Spužu, u oktobru 2020.godine - saopštio je državni tužilac i portparol Vukas Radonjić.

Podsjećamo, ova dva ubistva inspektori dovode u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, saradnicima kavačkog klana.

ISTRAGA PROTIV BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Zbog ubistva Hodžića i Spahića pretresi u Podgorici, procesuirane još dvije osobe

Kako je portal Dan jutros objavio, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u saradnji sa Specijalnim policijskim odeljenjem, povodom pomenutih ubistava procesuirane su još dvije osobe.

image
- FOTO: žELJKA BOJANIć

Orema ranijim informacijama iz istrage, odmah nakon nestanka Hodzića i njegovog zeta Adisa Spahića, njihove porodice i prijatelji krenuli su u potragu za dvojicom Barana, a snimci sa nadzornih kamera odveli su ih do Spuža, gde im se gubi svaki trag.

Hodzić, koji je navodno bio blizak "škaljarskom klanu", i njegov zet Adis Spahić, koji nije imao kriminalni dosije, nestali su 14. oktobra 2020. godine.

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore nedavno je saopštilo da su Hodzić i Spahić ubijeni u kući u Stanjevića rupi, nadomak Spuža, optuživši za te likvidacije Beograđane Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, Nebojšu Jankovića i Ratka Živkovića.

Prema ranijim navodima istrage, navodno su renoviranjem kuće osumnjičeni pokušali da sakriju tragove zločina.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 11:15