/ - SKRINšOT - YOUTUBE INSAJDER
02/06/2023 u 19:45 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Srpsko tužilaštvo provjerava informacije iz "SKY": "Kavački klan" umiješan u ubistvo Olivera Ivanovića?

Optuženi u "Skaj" prepisci informaciju o umiješanosti "kavačkog klana" u ubistvo Ivanovića razmjenjuju kao operativni podatak, i to 2020. godine

Srpsko tužilaštvo provjerava da li je "kavački klan" umiješan u ubistvo Olivera Ivanovića., javlja Insajder.  Na osnovu toga provjerava se informacija iz "SKY" komunikacije.

- Među "Skaj" porukama koje su razmjenjivali pripadnici kriminalne grupe koju je navodno  predvodio optuženi službenik Policije Crne Gore  Ljubo Milović, kako otkriva optužnica Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije, a u koju su novinari TV "Insajder" imali uvid, jedna  ukazuje na do sada nepoznatu, navodnu informaciju BIA o tome da je u ubistvo Olivera Ivanovića umiješan neko iz "kavačkog klana"- navodi pomenuti medij.

Tužilaštvo Srbije za "Insajder" navodi da se ta informacija provjerava.

Optuženi u "Skaj" prepisci informaciju o umiješanosti "kavačkog klana" u ubistvo Ivanovića razmjenjuju kao operativni podatak, i to 2020. godine.

To jest dvije godine nakon što je u Kosovskoj Mitrovici ubijen Ivanović, osnivač Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda". 

Izvor: TV Insajder

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:37