/ фото: Управа полиције
08/09/2021 u 17:51 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Станишић оптужен због убиства у покушају: Због увреда испалио више хитаца

Како је саопштено раније из полиције, непосредно након употребе оружjа полициjа jе успоставила блокаду града и краћом претрагом лоцирала и ухапсила извршиоца

Подгоричанин С.С. (Стефан Станишић) терети се потврђеном оптужницом Вишег државног тужилаштва да је 4. марта починио убиство на мах у покушају и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Како је наведено оптужницом Вишег државног тужилаштва, коју заступа тужитељка Татјана Беговић, општужени је 4. марта око 10,30 часова, у Подгорици, претходно доведен без своје кривице у јаку раздраженост тешким вријеђањем од стране оштећеног Д. Б. (Борис Драгославић) починио наведена кривична дјела.

- Оштећени му је прво преко телефона упутио ријечи: „Ђе си п... једна, дођи да се видимо, пребићу те кад те ухватим“ па након договора да се нађу код угоститељског објекта, када је оштећени стигао на договорено мјесто и наставио са увредама и тешким вријеђањем окривљеног говорећи: „п... једна, данас ћеш да схватиш ко је ко, било је доста свега, задавићу те, сад ћеш ми платити, једна убићу те, нећеш га живјет, све ти ј... живо и мртво, мртав си, запамти, назовеш ли Сандру још који пут или јој пошаљеш поруку мртав си“. А затим и потегао руку испод кошуље симулирајући као да има оружје, окривљени поступајући на мах са умишљајем покушао да лиши живота оштећеног Д. Б. То је урадио на начин што је извадио пиштољ који је неовлашћено носио и у правцу оштећеног испалио више хитаца. Два су га погодила, наносећи му тешку тјелесну повреду. Након тога је побјегао- стоји у оптужници.

Како је саопштено тога дана из Управе полиције, ефикасном акциjом, непосредно након употребе ватреног оружjа у центру града, подгоричка полициjа jе успоставила блокаду града и краћом претрагом терена лоцирала и ухапсила извршиоца овог дjела.

- Приликом хапшења код ове особе jе пронађен пиштољ- речено је раније из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. april 2024 22:18