/ - FOTO: MUP.GOV.RS
04/09/2023 u 18:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sud u Smederevu: Pritvor 30 dana trojici državljana Crne Gore

Krivičnom prijavom im se stavlja na teret da su marihuanu nabavljali na teritoriji Crne Gore, a potom je vozilima sa posebnim bunkerima prevozili u Srbiju, "gdje su je potom prodavali"

Viši sud u Smederevu odredio je trojici državljana Crne Gore, koji se terete za preprodaju 20 kilograma marihuane pritvor do 30 dana, saopštilo je danas lokalno Više javno tužilaštvo.

To tužilaštvo je navelo da je poslije saslušanja osumnjičenih predložilo određivanje pritvora zbog opasnosti od bjekstva, zbog okolnosti da će uticati na svjedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Krivičnom prijavom im se stavlja na teret da su marihuanu nabavljali na teritoriji Crne Gore, a potom je vozilima sa posebnim bunkerima prevozili u Srbiju, "gdje su je potom prodavali".

Doalo je, u saopštenju na svom sajtu i da se B.P. (37), R.B. (47) i B.B. (35), svi državljani Crne Gore, sumnjičile za neovlašćenu proizvodnja i stavljanje u promet narkotika.

Policija je, prilikom pretresa osumnjičenih, kao i vozila i kuća u Kovinu koje su koristili pronašla više od 20 kilograma marihuana

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:05