/ КАШЋЕЛАН, ЗВИЦЕР
21/03/2022 u 14:57 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Суд вратио на допуну оптужницу против Кашћелана и Звицера

Специјално тужиластво подигло је оптужницу против Слободана Кашћелана (58) и његове тринаесточлане криминалне организације осумњичене за тешко убиство Николе Станишића

Оптужница против Слободана Кашћелана и још 13 особа који се терете за тешко убиство Николе Станишића враћена је Специјалном државном тужилаштву на допуну истраге, потврђено је за портал Дан.

Контрола оптужнице: Поступак против Кашћелана, Звицера и других резултат притиска извршне власти

Специјално тужиластво подигло је раније оптужницу против Слободана Кашћелана (58) и његове тринаесточлане криминалне осумњичене  окривљене за тешко убиство Николе Станишића.

Поред Кашћелана на оптужници се нашао и високопозиционирани припадник кавачког клана Радоје Звицер (49), затим Радоје Живковић (35) из Никшића, Милан Вујотић (39) из Подгорице, Драган Кнежевић (40) из Котора, Владимир Вучковић (45) из Никшића, Срђан Јуришевић (48) из Тивта, Здравко Перуновић (45) из Никшића, Милош Радоњић (45) из Котора, (38) из Котора, Дарко Прелевић (30) из Пљеваља, Александар Драгићевић (35) из Подгорице, Зоран Кажић (45) из Подгорице и Милан Кнежевић (43) из Подгорице.

СДТ је раније нап рес конференцији за медије саопштило да сумњају да је Подгоричанин Никола Станишић убијен почетком августа 2020, а да је његово тијело уништено на за сада непознатој локацији. Станишић био близак шкаљарском клану.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:46