/ - POLICIJA ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
21/09/2023 u 15:14 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prebijanje turskih državljana: Uhapšen policajac, osumnjičen da je pomagao Vulanoviću

Kako je ranije saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, policajcima koji su učesnici tog događaja iz Kotora Slobodanu Vulanoviću i Marku Vučiniću određen je pritvor do 30 dana

Policajac I.B. uhapšen je u Tivtu jer  je osumnjičen da je pomagao Slobodanu Vulanoviću u skrivanju, potvrđeno je za portal Dan od izvora iz Uprave policije.

Podsjećamo, po nalogu postupajućeg tužioca 9. septembra je uhapšen O.S. zbog sumnje da je bio u grupi koja je pretukla dvojicu turskih državljana i maltretirala dvojicu njihovih rođaka na plaži Ploče u Budvi.

Kako je ranije  saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, policajcima koji su učesnici tog događaja iz Kotora Slobodanu Vulanoviću i Marku Vučiniću određen je pritvor do 30 dana.

Određeno zadržavanje dvojici službenika Uprave policije

- O samom događaju postupajući tužilac je obaviješten 31. avgusta 2023. godine,nakon čega je preduzeo brojne mjere i radnje na otkrivanju učinilaca navedenog krivičnog djela iz kojih je proistekla osnovana sumnja da da je gupa od pet lica (I.J, O.S, M.V, S.V. i M.V), od kojih su dvojica policijski službenici, izvršila krivično djelo – nasilničko ponašanje. Dvojici osumnjičenih (I.J. i M.V.) ranije je na predlog postupajućeg državnog tužioca određen pritvor, dok je O.S. bio u bjekstvu - naveli su tada iz ODT Kotor.

Policijski službenici uhapšeni su po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru zbog sumnje da su bili dio grupe koja je, 27. avgusta, na plaži Ploče izvršila krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu turskih državljana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. novembar 2023 19:01