Хапшење илустрација / - Хапшење илустрација
19/08/2021 u 15:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тиват: Ухапшено безбједносно интересантно лице због наркотика

Полиција је у Тивту у претходна два мјесеца поднијела пет кривичних пријава против пет особа и 9 прекршајних против десет особа због дјела у вези са злоупотребом наркотика

Полиција у Тивту ухапсила Ж.К. (36) безбједносно интересантно лице због хероина и кокаина. 

-Полиција је контролисала безбједносно  интересантно лице Ж.К. (36) из Београда настањеног у Тивту у два наврата. Код њега су пронађена четири пвц паковања са садржајем кокаина и хероина.  Претресом стана и дугих просторија које користи ово лице полиција је пронашла и одузела вагу за прецизно мјерење. Ж.К. је по налогу државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Подгорици лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога-наводе из Управе полиције.

Полиција је у Тивту у претходна два мјесеца поднијела пет кривичних пријава против пет особа и 9 прекршајних против десет особа због дјела у вези са злоупотребом наркотика.

-Пронађено је и одузето за овај период око 2,3 кг екстазија, око 55 грама кокаина, око 33 грама хероина и око 300 грама марихуан-наводе из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 05:40