Centar bezbjednosti Budva / SRDJA BOLJEVIC
09/05/2023 u 21:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tivćanin zbog pucanja iz gasnog pištolja završio 10 dana u Spužu

Okrivljeni je dežurnoj sudiji priveden, jer je danas oko 15.30 časova u naselju Dumidran u Tivtu pucao u vazduh iz gasnog pištolja, izazivajući uznemirenost građana u većem obimu, navodi se u saopštenju

Sudija suda za prekršaje u Budvi Ivana Vukasović u hitnom postupku oglasila je krivim B.B. (18) iz Tivta zbog prekršaja iz čl.13 Zakona o javnom redu i miru i izrekla mu kaznu zatvora u trajanju od 10 dana, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

- Okrivljeni (sa tek navršenim punoljetstvom) je dežurnoj sudiji priveden, jer je danas oko 15.30 časova u naselju Dumidran u Tivtu pucao u vazduh iz gasnog pištolja, izazivajući uznemirenost građana u većem obimu - navodi se u saopštenju.

Osim kazne, izrečena mu je i mjera trajnog oduzimanja gasnog pištolja kojim je počinjen prekršaj, a koji će po pravosnažnosti odluke biti predat Upravi policije na dalje postupanje.

- Nakon izricanja sankcije, okrivljeni je prije pravosnažnosti sproveden na izdržavanje u UIKS Spuž - saopštio je Đukanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 02:01