Policija, ilustracija / - UP
17/06/2024 u 14:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Tokom vikenda 69 saobraćajnih nezgoda

Tokom vikenda, od 14. do 17. juna, na crnogorskim putevima evidentirano je 69 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice smrtno stradalo, dok je šest lica zadobilo teške, a 19 lica lake tjelesne povrede.

- U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 130 prekršajnih prijava, izdali 1010 prekršajnih naloga, privremeno oduzeli 20 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja. mSlobode je lišeno 34 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci i ostalih težih prekršaja iz oblasti saobraćaja - navode iz Uprave policije.

Udes u Risnu: Poginula jedna osoba

Od tog broja njih 24 je lišeno slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu u nedozvoljenoj količini, osam vozača je lišeno slobode zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci, i dva vozača  zbog počinjenih drugih težih prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

- Od ukupnog broja lica lišenih slobode, njih osam je lišeno slobode u Podgorici, pet u Danilovgradu, četiri u Nikšiću i četiri u Pljevljima - dodaju u saopštenju.

VOZITE OPREZNO!!!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. jul 2024 10:15