stop policija / - DAN
26/09/2022 u 10:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tokom vikenda uhapšeno 39 pijanih vozača

Pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 250 prekršajnih prijava, izdali 468 prekršajnih naloga, oduzeli 20 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja

Saobraćajna policija je u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirala 51 saobraćajnu nezgodu, u kojima je jedno lice smrtno stradalo, dok su četiri lica zadobila teške tjelesne povrede, a 18 lake povrede, saopšteno je iz Uprave policije.

Pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 250 prekršajnih prijava, izdali 468 prekršajnih naloga, oduzeli 20 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

- Zbog vožnje pod dejstvom alkohola policija je lišila slobode 39 vozača, a jedna osoba je lišena slobode zbog krivičnog djela iz oblasti djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja. Od ukupnog broja vozača lišenih slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola njih 20 je uhapšeno u Podgorici, ističu oni.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:42