/ - MIćKO VUJISIć PORTAL DANA
22/09/2023 u 11:20 h
Marija PalibrkMarija Palibrk
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tragedija kod Obzovice: Vozača autobusa danas saslušava sudija

U autobusu je bilo 27 putnika. Iz KCCG saopštili su da su četiri osobe vitalno ugrožene, i nakon zbrinjavanja transportovane u KCCG

S.N. vozač autobusa koji je 19. spetembra sletio u provaliju kod Obzovice danas će biti saslušan kod sudije, saznaje Dan.

Nakon toga će biti poznato da li će mu biti određen istražni pritvor ili će se braniti sa slobode.

TRAGEDIJA NA OBZOVICI: Tužilaštvo saslušalo neke od putnika iz autobusa

-Osumnjičeni S.N. povodom saobraćajne nesreće na Obzovici još nije saslušan na okolnosti predloga za određivanje pritvora. Predlog za određivanje pritvora OD Cetinje je podnijelo dežurnom sudiji za istragu juče oko 15.00 časova. Osumnjičeni je lišen slobode 19.09.2023.godine u 19,10 časova, a zadržan rješenjem ODT Cetinje 72 sata, što znači da će isti u toku dana biti saslušan na okolnosti predloga za određivanje pritvora o čemu će biti donijeta odluka. Nakon što osumnjičeni bud saslušan i sudija za istragu donese odluku biće izdato saopštenje za javnost-navodi u odgovoru za Dan sudija Osnovnog suda Cetinje Borko Lončar.

Podsjećamo, na putu Cetinje - Budva, u mjestu Obzovica, juče oko 12.10 došlo je do teškog udesa kada je autobus sletio u provaliju. Dvije osobe su stradale, a povrijeđeno je 22 putnika.  

U autobusu je bilo 27 putnika. Iz KCCG saopštili su da su četiri osobe vitalno ugrožene, i nakon zbrinjavanja transportovane u KCCG. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. novembar 2023 10:04