хапшење никшић / - илустрација
20/05/2022 u 20:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Три особе ухапшене у Бару: Пронађена дрога, пиштољ и муниција

Упознат је тужилац у Вишем државном тужитилаштву у Подгорици по чијем су налогу Д.Л., А.М. и Б.Б. ухапшени

Ухапшене су три особе у Бару због неовлашћене производње, држања и стављања у промет опојних дрога, саопштено је из Управе полиције.

Барска полиција је данас, поступајући по наредби судије за истрагу Основног суда  Бару извршила претрес стана и других просторија које користи А.М.

 - Пронађено је 1,3 килограма опојне дроге марихуана и 3,7 грама дроге амфетамин, тзв. дробилица, одређена количина новца, дигитална вага за прецизно мјерење, пиштољ „ЦЗ99“, као и три комада муниције - наводе из полиције.

Приликом приступања претресу у стану су се налазили и Б.Б. (30), Д.Л. (37) и Б.Х. Б.Б. је приликом уласка полицијских службеника у стан од себе одбацио једно  паковање са садржајем дроге, која је касније пронађена.

 - Упознат је тужилац у Вишем државном тужитилаштву у Подгорици по чијем су налогу Д.Л., А.М. и Б.Б. ухапшени  због сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет дрога и кривично дјело омогућавање уживања дрога. Осим тога, против Д.Л. ће бити поднијета и кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја - закључују из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

21. jun 2022 12:23