Пантовића доводе на суђење
20/04/2022 u 12:45 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тврдње свједока: Пребијање Пантовића претходило убиству Ашанина

Био сам у друштву Горана Пантовића када jе испред локала у центру града по њега дошао Ашанин и одвезао га у непознатом правцу, казао је Љубишић

Горан Пантовић и Зоран Ашанин имали су заjедничке послове и новчане трансакциjе, а прошле године у ово вриjеме Ашанин jе у Моjковцу претукао Пантовића, казао jе Игор Љубишић на суђењу у Вишем суду у Биjелом Пољу, гдје се Пантовићу суди за убиство шездесетпетогодишњег Ашанина 25. априла прошле године у ресторану "Крстац".

Љубишић jе казао да одлично познаjе и Ашанина и Пантовића и да су једно вријеме били у добрим односима.

– Био сам у друштву Горана Пантовића када jе испред локала у центру града по њега дошао Ашанин и одвезао га у непознатом правцу. Горан се вратио послиjе неког времена и био је сав крвав – врат, руке, роба… На лиjевоj страни око имао је велики оток, неку флеку и хематом на задњем диjелу главе. Испричао ми jе да га jе Ашанин одвезао у неко село, гдjе их jе чекао jош jедан човjек, коjи га је на улазу ударио с леђа, а да га jе потом Зоран више пута пендреком ударао по лицу – казао jе Љубишић.

Позадина тих дешавања, како jе додао, датира од приjе више од 10 година, када су Ашанин и Пантовић заjедно купили двиjе гарсоњере у згради у изградњи у Будви од сада покојног Шћепана Рогановића.

Љубишић jе видио када jе Пантовић донио 20.000 еура и дао их Зорану Ашанину на име удjела у куповини двиjе заjедничке гарсоњере.

– Све jе то око те проклете гарсоњере – казао jе Љубишић.

Да jе Пантовић дао новац за куповину гарсоњере потврдио jе и електротехничар Драган Бандовић, коjи не зна о ком износу jе риjеч.

Према оптужници, Пантовић jе 25. априла у угоститељском обjекту "Крстац" у истоименом мjесту код Моjковца, на подмукао начин, лишио живота Ашанина.

Суђење ће бити настављено 9. маjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:00