/ - ILUSTRACIJA
31/05/2022 u 12:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Бару пронађена дрога, ухапшена једна особа

Полиција је по наредби Вишег суда у Подгорици, извршила претрес куће и других просторија које користи Х.Д. којом приликом је пронађен свјетлосно-сигнализациони уређај за пратњу возила, који је одузет

Барска полиција ухапсила је Х.Д. (25) из тог града због  неовлашћене производње, држања и стављања у промет опојних дрога.

.Полиција је у Бару, контролисала Х.Д. (25) и М.М. (19) који су се налазили у паркираном возилу у насељу Подград.  Том приликом полиција је пронашла пет мањих пвц паковања са садржајем опојне дроге кокаин. Од Х.Д. и М.М. су прикупљена обавјештења на записник, те је полиција, након предузетих активности из своје надлежности, дошла до сумње да је опојна дрога власништво Х.Д.-наводе у саопштењу из Управе полиције.

Додају:"Осим тога, полиција је по наредби Вишег суда у Подгорици, извршила претрес куће и других просторија које користи Х.Д. којом приликом је пронађен свјетлосно-сигнализациони уређај за пратњу возила, који је одузет".

-Упознат је тужилац по чијем је налогу Х.Д. лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога- наводе из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 22:22