ilustracija / - дан
03/12/2021 u 14:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Бару ухапшена једна особа: Осумњичен да је преваром зарадио 172.000 еура

Обавијештен је поступајући тужилац

Барска полиција је ухапсила А.П. (21) због сумње да је извршио три кривична дјела фалсификовање исправе у стицају са кривичним дјелом превара.

Из Управе полиције су навели да је А.П., како се сумња, у септембру пред нотаром употребио три пута лажно пуномоћјњ другог лица из Републике Турске, која садржи лажно овлашћење да пријављени може да прода непокретности у својини властодавца у Бару.

 - Тиме је А.П. довео у заблуду купце да је он опуномоћен да располаже непокретностима властодавца, па је тиме, навео лице из Бара да му исплати износ од 100.000 еура, још једно лице из Бара да му исплати износ од 22.000 еура и једно лице из Републике Србије да му исплати износ од 50.000 еура, чиме је остварио противправну имовинску корист у укупном износу од 172.000 еура - објашњавају из полиције.

Обавијештен је поступајући тужилац који је наложио да се А.П. ухапси због сумње да је извршио задржи због основане сумње да је извршио горе описана кривична дјела и да му се спроведе у законском року на даље поступање.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 06:29