Ilustracija / - FOTO: UPRAVA POLICIJE CG/TVITER
05/11/2022 u 22:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Budvi povrijeđena dva policajca tokom radnog zadatka, osumnjičeni uhapšen

Jedan od službenika policije upućen je u Specijalnu bolnicu Risan

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su večeras postupali po prijavi koju je oko 18.00 časova podnijela A.Š. (26), u kojoj je navela da je na njeno radno mjesto došao V.C. (33) iz Budve i da joj upućuje prijetnje.

- Policija je odmah izašla na lice mjesta, gdje je V.C. policijskim službenicima upućivao riječi uvrjedljivog sadržaja, a kojom prilikom je fizički napao službenika D.P. i pokušao da mu izvuče službeni pištolj iz futrole. V.C. je nakon toga, upotrebom sredstava prinude, spriječen u daljem napadu na službenika policije. Tokom trajanja radnje privođenja u službene prostorije V.C. je pružao aktivan otpor, te je na ulazu zgrade policije službeniku L.B. zadao udarac, kojom prilikom je on zadobio povredu noge zbog koje je upućen u Specijalnu bolnicu Risan, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se V.C. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:54