/ - UNSPLASH: CARDMAPR.NL, ILUSTRACIJA KARTICA, BANKA
13/07/2023 u 15:03 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Plužinama uhapšen Marokanac: Osumnjičeni za krađu i zloupotrebu platne kartice

Utvrđeno je da se radi se o licu koje je u prethodnom periodu zatražilo azil u Crnoj Gori, te da se radi o povratniku u izvršenju heterogenih krivičnih djela

Službenici policije Plužine uhapsili su državljanina Maroka zbog sumnje da je izvršio tri krivična djela.

- Slobode je lišen S.B. koji se sumnjiči za dvije krađe i zloupotrebu platne kartice. On je, kako se sumnja, 11. jula od zaposlene u jednom ugostiteljskom objektu u Plužinama, otuđio ruksak u kome se nalazila platna karitica, novčanik sa novcem u iznosu od 150 eura i druge lične vrijedne stvari, nakon čega je sa otuđenom platnom karticom izvršio plaćanje u jednom trgovinskom objektu u istom gradu - navode iz Uprave policije.

Nakon što je prijavljeno izvršeno krivično djelo od strane oštećene, policijski službenici Stanice policije Plužine su u kratkom roku identifikovali izvršioca ovog krivičnog djela, locirali ga i lišili slobode.

Utvrđeno je da se radi se o licu koje je u prethodnom periodu zatražilo azil u Crnoj Gori, te da se radi o povratniku u izvršenju heterogenih krivičnih djela.

- Odnosno koje je u prethodnom periodu zbog počinjenog drugog krivičnog djela bilo osuđeno na tri mjeseca zatvora i izrečena mu je mjera zabrane ulaska u Crnu Goru na pet godina- navode iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 02:58