Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
04/09/2023 u 11:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Rožajama uhapšen osumnjičeni za krađu

S.B. (26) iz Rožaja iz jednog ugostiteljskog objekta otuđio 2.300 eura

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Sjever”, Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su rasvijetlili krivično djelo krađa izvršeno u jednom ugostiteljskom objektu u tom gradu.

- Naime, 1. septembra oko 17.00 časova rožajskoj policiji prijavljeno je da je iz jednog ugostiteljskog objekta nepoznato lice, tokom prethodne noći otuđilo novac u iznosu od 2.300 eura - saopštavaju iz Uprave policije.

Nakon zaprimljene prijave službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su od oštećenog prikupili obavještenja na okolnosti događaja, te izvršili uviđaj na licu mjesta i utvrdili da na objektu nema tragova obijanja niti premetačine stvari u unutrašnjosti.

O događaju je obaviješten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji se izjasnio da se u konkretnom slučaju radi o krivičnom djelu krađa.

Intenzivnim radom na terenu policijski službenici došli su do sumnje da je izvršilac krivičnog djela S.B. (26) iz Rožaja, koji je bio nedostupan nadležnim organima i za njim je raspisana lokalna potraga.

Nadalje, on je lociran ali se, nakon što je primijetio policijske službenike, dao u bjekstvo. Međutim, nedugo zatim je pronađen i lišen slobode.

Kod njega je pronađeno 1.100 eura, dva manja pakovanja, jedno sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, dok drugo sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

Protiv S.B. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga u redovnom postupku, dok je lišen slobode po nalogu tužioca zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:55