Ilustracija / - UP
22/01/2024 u 18:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Rožajama uhapšen policijski inspektor, osumnjičen za primanje mita

Od S.S. je policija pronašla i oduzela predmete koji potiču iz izvršenja krivičnog djela, a za koje se sumnja da ih je dobio od lica koja se bave krijumčarenjem cigareta

Policijskog inspektora S.S. (45) uhapšen je u Rožajama zbog sumnje da je izvršio krivično djelo primanje mita. Akciju kodnog naziva „Izvor“ sproveli su službenici Sektora za borbu protiv kriminala – Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenje finansijskih istraga.

- Danas su u Rožajama pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala izvršili pretres stana i drugih prostorija, koje korisiti S.S. i tom prilikom pronašli i oduzeli predmete koji potiču iz izvršenja gore pomenutog krivičnog djela, a za koje se sumnja da ih je S.S. dobio od lica koja se bave krijumčarenjem cigareta. S.S. je lišen slobode po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama, saopšteno je z Uprave policije.

Kako se ističe u saopštenju, službenici Sektora za borbu protiv kriminala nastavljaju intezivne aktivnosti na suzbijanju koruptivnih i drugih krivičnih djela, koja urušavaju integritet policijske organizacije, kao na otkrivanju i suzbijanju drugih krivičnih djela u cilju uspostavljanja stabilnijeg društvenog ambijenta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 04:11