/ ФОТО: ПАТРОЛА ЦГ (Удес у којем су погинули младићи из ХН)
10/02/2022 u 15:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У суботу Дан жалости у Херцег Новом

Баждар и Миличић погинули су у сриједу у саобраћајној несрећи на магистралном путу Котор – Рисан

Предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић, прогласио је суботу, 12. фебруар, за Дан жалости поводом смрти двојице младића из тог града, Ђорђа Баждара и Филипа Миличића, јавља MINA.

Баждар и Миличић погинули су у сриједу у саобраћајној несрећи на магистралном путу Котор – Рисан.

(ФОТО) Тежак удес у Костањици: Двије особе погинуле, двије теже повријеђене

-Поводом трагичне смрти наших младих суграђана Ђорђа Баждара и Филипа Миличића, у Херцег Новом ће субота, 12. фебруар бити Дан жалости- саопштено је из општинске Службе за информисање.

-Дан жалости обиљежава се истицањем заставе на пола копља на згради Општине Херцег Нови, зградама јавних установа и привредних друштава чији је оснивач Општина и објектима мјесних заједница- каже се у саопштењу.

Електронски и други медији, организатори јавних програма и садржаја, дужни су да своје програме и садржаје прилагоде Дану жалости.

Из Службе за информисање су подсјетили да је за вријеме Дана жалости забрањено емитовање музике, односно одржавање програма забавног садржаја на јавним мјестима.

-Радио-телевизија Херцег Нови ће свој програм прилагодити обиљежавању Дана жалости, на начин што ће емитовати програм који по својој природи одговара обиљежавању тог дана-каже се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 16:50