Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
15/02/2024 u 17:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Tivtu uhapšena osumnjičena za pokušaj ubistva

M.R. je, kako se sumnja, kuhinjskim nožem, nanijela oštećenom više ubodnih rana u predjelu gornjeg dijela tijela, sa prednje i zadnje strane

Službenici Odjeljenja bezbjednosti (OB) Tivat uhapsili su M.R. (29), osumnjičenu za pokušaja ubistva i V.K. (41), osumnjičenog da joj je pomogao nakon izvršenog krivičnog djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su rekli da je jutros, u četiri sata i 55 minuta, dežurna služba OB Tivat obaviještena da je u prostorije Hitne medicinske pomoći u tom gradu na ukazivanje ljekarske pomoći dovezen V.J. (42) sa više ubodnih rana u gornjem dijelu tijela.

Navodi se da je kriminalističkom obradom policija došla do sumnje da je jutros u naselju Gradiošnica u Tivtu, u porodičnoj kući V.K., došlo do fizičkog sukoba između njega i oštećenog V.J.

- Tom prilikom M.R. je, kako se sumnja, kuhinjskim nožem, nanijela oštećenom više ubodnih rana u predjelu gornjeg dijela tijela, sa prednje i zadnje strane, kaže se u saopštenju.

Iz policije su rekli da se oštećeni taksi vozilom prevezao na ukazivanje ljekarske pomoći i da je zadržan na daljem liječenju u Kotoru.

Kako su naveli, nakon incidenta je V.K. odbacio van kuće predmet kojim je počinjeno krivično djelo, a koji je pronađen.

- Izvršen je uviđaj na licu mjesta, izuzeti su relevantni tragovi, kao i predmet izvršenja krivičnog djela, te su M.R. i V.K. uhapšeni, ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su pojasnili da se M.R. na teret stavlja krivično djelo ubistvo u pokušaju, dok se V.K. tereti za krivično djelo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela.

- Oni će uz krivične prijave biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:01