Boško Pavićević / - PORTAL DAN
05/12/2023 u 19:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen drugi osumnjičeni za prebijanje Pavićevića

Njemu su lisice na ruke stavljene na ulazu iz Republike Srbije u Crnu Goru, nakon što je za njim bila raspisana nacionalna potjernica

Na graničnom prelazu Ranče uhapšen je M.S. (18) koji je identifikovan od strane policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, kao jedno od dva lica koja su u nedjelju 3. decembra, fizički napala B.P. i D.R. koji su tom prilikom zadobili povrede, saopšteno je iz policije.

Nikšićanin Boško Pavićević pretučen jer je fotografisao mučenje životinja



Kako dodaju, njemu su lisice na ruke stavljene na ulazu iz Republike Srbije u Crnu Goru, nakon što je za njim bila raspisana nacionalna potjernica.

- Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja, koje su juče rezultirale identifikovanjem osumnjičenih i lišenjem slobode M.S. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično  djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda- podsjećaju u saopštenju.

Za ista krivična djela sumnjiči se M.S. (18) koji je danas lišen slobode i on će u zakonskom roku biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:38