/ - Илустрација, портал Дан
13/01/2022 u 15:12 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшен Кековић: Наоружан дошао у КЦЦГ

У кругу Клиничког центра полиција је контролисала безбједнонсо интересантно лице и код њега пронашла пиштољ са оквиром у којем се налазило седам комада муниције-

Подгоричка полиција ухапсила је мушкарца, а како сазнје портал Дан ради се о Александру Кековићу. Он је, како је речено из полиције, наоружан дошао у КЦЦГ. 

-  Службеници Управе полиције су у Подгорици данас лишили слободе безбједносно интересантно лице А.К. (31) код којег је пронађен пиштољ и седам комада муниције. Наиме, данас око 12.00 часова подгоричка полиција је, поступајући по пријави запослених Клиничког центра Црне Горе, у кругу Клиничког центра контролисала  безбједнонсо интересантно лице А.К. и код њега пронашла пиштољ марке „Pietro Beretta” 7.65 мм са оквиром у којем се налазило седам комада муниције- навели су из Управе полиције.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се кековић лиши слободе због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја. 

- Осумњичени ће сјутра бити приведен надлежном тужиоцу уз кривичну пријаву- навели су из полиције.

Он је полицији од раније познат као вишеструки повратник у вршењу више кривичних дјела, односно због изазивања опште опасности, недозвољеног држања оружја и експлозивних материја, наношења тешких тјелесних повреда и напада на полицијске службенике.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:43