илустрација УП твитер / - илустрација УП твитер
08/04/2022 u 13:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшен малољетник због наношења тешких тјелесних повреда

Синоћ око 23.00 часа бјелопољској полицији пријављено је од стране запослених у Хитној медицинској помоћи да је са тешким повредама, задобијеним у тучи, примљен А.К. (13)

Службеници Управе полиције у Бијелом Пољу су лишили слободе малољетну особу због сумње да је извршила кривично дјело тешка тјелесна повреда. 

- Синоћ око 23.00 часа бјелопољској полицији  пријављено је од стране запослених у Хитној медицинској помоћи да је са тешким тјелесним повредама, задобијеним у тучи, на указивање љекарске помоћи примљен А.К. (13).  Он је задржан на даљем болничком лијечењу у Општој болници Бијело Поље. Службеници полиције су одмах предузели активности и у кратком року дошли до сазнања да је оштећеном повреде нанио малољетни М.С. (15). Сумња се да је синоћ око 20.15 часова у близини Градске пијаце у Бијелом Пољу малољетни М.С. нанио повреде А.К. - речено је из Управе полиције.

Након прикупљања обавјештења од М.С. и очевидаца овог догађаја, обавијештен је  државни тужилац за малољетнике у Основном државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио да се М.С. лиши слободе због сумње да је извршио кривично дјело тешка тјелесна повреда.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 05:59