Хапшење илустрација / - Хапшење илустрација
01/10/2021 u 12:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшен Бјелопољац: Осумњичен да је отео малољетницу и продао за 500 еура

Службеници Управе полиције у Пљевљима су расвијетлили нестанак малољетне женске особе и утврдили да је она била отета и продата за одређену суму новца ради склапања недозвољнеог брака

Црногорска полиција ухапсила је М.В. (26) због сумње да је починио отмицу и продао малољетну женску особу.

-Службеници Управе полиције у Пљевљима су расвијетлили нестанак малољетне женске особе и утврдили да је она била отета и продата за одређену суму новца ради склапања недозвољнеог брака. Осумњичени је лоциран и лишен слободе због кривичних дјела отмица и трговина људима-наводе из Управе полиције.

Пљевљској полиције је 20. септембра пријављено од стране Центра за социјални рад да су два лица пријавила нестанак малољетне женске особе из насеља Трлица у Пљевљима. 

-Припадници полиције су одмах предузели низ активности на лоцирању нестале малољетне женске особе и криминалистичким радњама дошли до сумње да је М.В. (26) из Бијелог Поља нанио оштећеној више удараца у предјелу главе и насилно је увукао у своје возило, након чега је, како се сумња, превезао у Подгорицу гдје је продао мушкој особи за износ од 500 еура раду склапања недозвољеног брака-наводе из УП.

Он је, како се сумња, малољетницу држао затворену у једној кући у насељу Коник. Након што је сазнао да за њом трага полиција он је 29. септембра дозволио јој је да напусти ту кућу. 

-М.В. је лоциран и лишен слободе у Бијелом Пољу због сумње да је извршио наведена кривична дјела а по налогу државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу.  Припадници Управе полиције предузимају активности на утврђивању свих чињеница у вези наведеног догађаја и евентуалне умјешаности других особа из Пљеваља, Бијелог Поља или Подгорице-наводе из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 23:26