/ - PIXABAY
04/03/2023 u 16:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen muškarac, prilikom policijske kontrole odbacio pištolj

Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici D.P. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, navode iz UP

Podgorička policija sinoć je uhapsila D. P. (50) koji je u ugostiteljskom objektu u naselju Konik odbacio pištolj marke „Pietro Beretta“ cal. 9mm. D.P. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

- Jedinica Interventne grupe je sinoć u naselju Konik izvršila kontrolu u jednom ugostiteljskom objektu gdje je zatečeno više osoba. Prilikom dolaska službenika policije D.P. (50) je odbacio vatreno oružje – pištolj marke „Pietro Beretta“ cal. 9mm - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Pištolj je, kako se navodi, izuzet sa lica mjesta, a D.P. je doveden u službene prostrije radi preduzimanja daljih aktivnosti iz nadležnosti policije.

- Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici D.P. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija - dodaju iz UP.

D.P. je, napominju iz UP, višestruki povratnik u izvršenje teških krivičnih djela.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 15:46