/ - ILUSTRACIJA: UP TVITER
29/09/2023 u 09:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Nikšićanin: Mladićima prijetio pištoljem

Nakon saslušanja državni tužilac je za lice R.M. donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiju za istragu

Nikšićki policajci su uhapsili jedno lice zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnost. Slobode je lišen R.M. (43) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo na štetu dvije osobe.

- Nikšićka policija je postupila po prijavi koja je podnijeta telefonskim putem 15. septembra oko 01,30 časova od strane oštećenih lica, a koja su navela da im je nepoznato lice prijetilo vatrenim oružijem i fizički nastralo na jednog od njih. Policija je idetifikovala osumnjičenog i došla do sumnje da je R.M. u mjestu Gornje Polje u blizini jednog marketa, uz prijetnju vatrenim oružjem i fizičkom snagom ugrozio bezbjednost licima O.Đ. (18) i D.B. (19). Sumnja se da je R.M. potegao pištolj u njihovom pravcu, a zatim je lice O.Đ. uhvatio rukom u predjelu grudi i vrata- navode iz poliicje.

Nakon saslušanja državni tužilac je za lice R.M. donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiju za istragu.

- Takođe, R.M. je i prekršajno procesuiran zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga. Napominjemo da se radi o licu koje je specijalni povratnik u vršenju krivičnih djela sa elementima organizovanog kriminala, zloupotrebe droga i djela sa elementima nasilja- navode iz policije.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. decembar 2023 12:42