/ - FOTO: ILUSTRACIJA DAN PORTAL
29/03/2023 u 10:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Nikšićanin: Osumnjičen da je uz prijetnju nožem ukrao novac

Dežurni tužilac u Nikšiću koji je upoznat sa događajem je kvalifikovao krivično djelo teška krađa na naročito drzak i opasan način

Nikšićki policajci su rasvijetlili krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, izvršenih na teritoriji Nikšića u martu,  i nadležnom tužilaštvu procesuirali jedno lice.

- Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je 10. marta prijavljeno da je u jedan trgovinski objekat ušlo nepoznato maskirano lice koje je držeći nož u ruci iz registra kase otuđilo novac u iznosu od 990 eura, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu. Upoznat je tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu razbojništvo

Takođe, 13. marta nikšićka policija obaviještena je da je u jednu sportsku kladionicu ušlo nepoznato maskirano lice i tom prilikom iz fioke naplatnog pulta otuđilo novac u iznosu od 1.050 eura.

Dežurni tužilac u Nikšiću koji je upoznat sa događajem je kvalifikovao krivično djelo teška krađa na naročito drzak i opasan način.

- Preduzimajući intezivne mjere i radnje na rasvjetljavanju navedenih krivičnih djela policija je identifikovala izvršioca M.K. (28) iz Nikšića. Po nalogu tužioca on je lišen slobode i priveden postupajućem tužiocu koji je za ovo lice donio rješenje o zadržavanju do 72 sata- navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:30