/ - Policija
13/06/2024 u 10:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uhapšen osumnjičeni u Podgorici: Prijetio maloljetnicima, pa uzeo novac

Policija je juče u Podgorici pronašla i lišila slobode E.R.(26) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo na štetu dva maloljetna lica iz Podgorice, saopšteno je iz MUP-a.

- On je oštećenima prišao dok su prolazili kroz park i uz prijetnje ih hvatao za garderobu i tražio novac, koji su mu oštećeni dali, nakon čega se uputio u nepoznatom pravcu. Par dana kasnije, E.R. je na izlazu iz parka u istom dijelu grada, ponovo zaustavio ova dva lica kojima je uputio prijetnje po život i tijelo. Imenovani će biti priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost - dodaje se u saopštenju.

Takođe, službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnih djela protiv imovine, procesuirali dva lica.

- Službenici Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta su podnijeli krivičnu prijavu protiv J.P.(40) zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa na štetu jednog marketa za prodaju kozmetičkih proizvoda u tržnom centru u Podgorici - navodi se u saopštenju.

Ona je 4. juna, usljed nepažnje zaposlenih uspjela da otuđi kozmetičke i druge proizvode u vrijednosti od 562,00 eura, i napusti objekat, dodaje se u saopštenju.

Policija je sprovodeći radnje iz svoje nadležnosti identifikovala lice i o navedenom obavijestila dežurnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

U pritvor zbog razbojništva

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

19. jul 2024 15:44