Ilustracija / Foto: PIXABAY
15/03/2023 u 11:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen osumnjičeni za dva razbojništva i oduzimanja sedam vozila

Vozila su pronađena i vraćena vlasnicima

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su, sprovodeći zajedničku aktivnost identifikovali, locirali i lišili slobode lice koje se sumnjiči za dva razbojništva i sedam oduzimanja vozila na teritoriji Podgorice i Herceg Novog.

- Uhapšen je N.Đ. (39) koji je u Podgorici, kako se sumnja, u šest navrata izvršio oduzimanje vozila od oštećenih lica od 1. do 14. marta, dok je jedno krivično djelo oduzimanje vozila izvršio na teritoriji Herceg Novog u ovom periodu. Takođe, sumnjiči se i za dva razbojništva u Herceg Novom, izvršena u januaru na štetu jednog maloprodajnog objekta u Igalu i poslovnice Pošte Crne Gore u Kumboru, saopšteno je iz Uprave policije.

N.Đ. je, kako se sumnja, iz maloprodajnog objekta u Igalu otuđio 8.000 eura, dok je iz poslovnice Pošte otuđio 1.500 eura.

- Identifikovan je, lišen slobode i danas će biti priveden postupajućim tužiocima na dalju nadležnost zbog sumnje da je izvršio krivična djela razbojništvo i oduzimanje vozila. Vozila su pronađena i vraćena vlasnicima, navode iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:30